Foto: Nordsjællands Politi
Foto: Nordsjællands Politi

Efterlyses: Mistænkt for at røve Rema 1000 med pistol

Politi

20/02/2023 15:11

J. Bøgen

Hvis du kan kende manden, skal du kontakte politiet på 1-1-4.

I forbindelse med efterforskningen af en røverisag mod en Rema 1000 på Tisvildevej i Vejby den 4. januar 2023 kl. 19.41. offentliggør Nordsjællands Politi nu billeder af en mand, som er mistænkt i sagen, og som politiet gerne vil tale med.

I efterlysningen skriver politikredsen, at gerningsmanden onsdag d. 4. januar indfandt sig i supermarkedet, hvor han ventede til, at kassemedarbejderen var alene ved kassen, hvorefter han trak en pistol frem fra lommen og pegede den mod medarbejderen og sagde: ”Pengene i posen.”

Han holdt en hvid føtexpose frem til kassemedarbejderen, som puttede alle sedler fra kassen i posen. Herefter forlod gerningsmanden butikken.

Han krydsede over parkeringspladsen udenfor, hvor et vidne har set ham stige ind en mørk bil, der holdt parkeret ude på Tisvildevej, ude af syne fra supermarkedet. Bilen kørte væk i vestlig retning ad Tisvildevej.

10 minutter før røveriet er den mistænkte filmet på en nærliggende tankstation. Han kommer ind i deres butik, uden mundbind, og benytter toilettet et par minutter, hvorefter han går direkte ud igen. 

Den mistænkte beskrives som:

  • Mand

  • 175-180 cm

  • Kraftig kropsbygning

  • Han talte dansk

  • Iført: Sort hue, sort mundbind, grøn jakke

  • Medbragte: Hvid indkøbspose fra Føtex

Har du kendskab til personen på billedet, bedes du ringe til politiet på 114.

Foto: Nordsjællands Politi

Foto: Nordsjællands Politi

Foto: Nordsjællands Politi

Foto: Nordsjællands Politi

Foto: Nordsjællands Politi

Mest Læste

Annonce