Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Ulykke i Fredericia: Hiver DHL i retten

Politi

21/02/2023 09:11

J. Bøgen

Medarbejderen brækkede både ben og ankel.

Det er nok de færreste af os, der betvivler, at en gaffeltruck har temmelig mange kræfter. Hvis uheldet endelig skulle være ude, og man bliver ramt af sådan en, er der nok ikke meget at rafle om i forhold til, om det gør mest ondt på dig eller på trucken.

Og hvis du alligevel gerne vil have tingene helt på det rene, så kan du tage en snak med en uheldig lagerarbejder fra fragtfirmaet DHL.

På selskabets lager i Taulov ved Fredericia kom en ansat nemlig slemt til skade, da han kørte på en stabler. Han kørte nemlig ud foran en truck, og det endte i en alvorlig påkørsel.

Resultatet blev et brud på både højre ben og ankel samt en sygemelding, og nu bliver DHL hevet i retten.

Anklagemyndigheden vil nemlig have, at fragtgiganten skal betale en bøde på hele 120.000 kroner. Det skriver Se og Hør.

Ikke klare regler

Ifølge anklageskriftet kunne ulykken nemlig være undgået, hvis der havde været klare retningslinjer for færdsel på lagerets køregange. Derfor har anklagemyndigheden tiltalt DHL for overtrædelse af arbejdsmiljøloven.

Fragtvirksomheden får mulighed for at forsvare deres sag i Retten i Kolding, og vi må vente, til sagen går i gang her, med at få DHLs udlægning af sagen.

Susanne Kristensen, der er kommunikationschef for DHL Danmark fortæller nemlig i et skriftligt svar til Se og Hør, at selskabet ikke udtaler sig om igangværende sager.

Derfor vides det heller ikke, hvordan DHL forholder sig til anklagen om, at ulykken kunne være undgået, hvis der havde været bedre styr på arbejdsmiljøet.

Mest Læste

Annonce