Politikere efter Skælskør-sag: KL bør betale honorar tilbage

Politik

20/06/2017 10:22

Nick Allentoft

- Rådgivningen har været dårlig og utilstrækkelig, siger byrådsmedlem Thomas Clausen til sn.dk. Han mener, at Slagelse Kommune er blevet spændt for KL’s vogn.

Rådgivningen fra Kommunernes Landsforening (KL) har ikke været de 124.000 kroner værd, som Slagelse Kommune i hvert fald har betalt for bistand i Skælskør-sagen.

Det mener Enhedslistens to byrådsmedlemmer, Thomas Clausen og Jørn Melchior Nielsen, som på det kommende byrådsmøde mandag søger byrådskollegers opbakning til at kræve vederlaget tilbage fra KL. Det i kølvandet på retssagen, som i sidste uge faldt ud til plejesøstrene fordel.

Det skriver Sjællandske.

- Rådgivningen har været dårlig og utilstrækkelig, navnlig omkring betydningen af Den Europæiske Menneskerettighedskonvention for sagens udfald, siger Thomas Clausen, som mener, at Slagelse Kommune er blevet spændt for KL’s vogn og ikke har kunnet handle selv.

- Vi burde have fundet en løsning for lang tid siden, også for pigernes skyld, i stedet for nu at skulle betale over to millioner kroner efter en retssag, tilføjer han.

Mest Læste

Annonce