Svendborg Kommune

Svendborg Kommune

Ramsherred 5, 5700 Svendborg

Telefon: 6223 3000 Website: www.svendborg.dk E-mail:

Svendborg Kommune

Artikler

 • Aktivt medborgerskab i Svendborg
  21.06.12

  Det blev i maj måned etableret et midlertidigt Nærdemokrati-Netværk bestående af en række borgere og repræsentanter fra virksomheder, foreninger, brugerbestyrelser m.v. samt af politikerne fra Økonomiudvalget og Nærdemokratiudvalget.

Navne

 • Helle Troelsen til Svendborg Kommune
  09.11.12

  Svendborg Kommune har pr. 1. december 2012 ansat 47-årige Helle Troelsen i stillingen som chef for børn og unge med særlige behov.

 • Afdelingschef besætter direktørposten
  27.06.12

  1. august kan Torben Jørgensen smide ordet konstitueret væk foran direktørtitlen. Fra den dag er den 51-årige handymand og motions-cykelrytter ny direktør i Svendborg Kommune for området Kultur, Udvikling og Erhverv.

 • Tim Jeppesen bliver kommunaldirektør
  23.03.12

  15. maj skal bilen køre vest på i stedet for syd på for Tim Jeppesen, direktør for kultur, udvikling og erhverv i Svendborg Kommune. Den 45-årige Tim Jeppesen, der bor i Odense, er netop blevet valgt til ny kommunaldirektør i Fredericia Kommune blandt 23 ansøgere.

Cases

 • 'Helt ud i det blå' med Svendborg Kommune
  18.02.13

  'Helt ud i det blå' er Svendborg Kommunes nye friluftsprojekt, der skal inspirere til – på alle tider af året - at tage på tur til nogle af kommunens områder tæt ved sø, å og hav. 

 • Hurtig behandling af byggesager
  18.09.12

  Søg en byggetilladelse og få hurtigt svar. Det er virkeligheden, når virksomheder og borgere i Svendborg Kommune søger i disse dage. - Hen over sommeren kunne vi ved vores privatbyggesager nærmest sende byggetilladelsen i samme øjeblik, som ansøgningen kom ind ad døren. Men nu kan vi godt mærke, at der er kommet gang i byggeprojekterne igen, men det tager stadig kun kort tid at få en tilladelse, fortæller Kjeld Bussborg, direktør for Miljø og Teknik, Svendborg Kommune.

 • Svendborg Kommune har sporet alt sit vejinventar
  29.05.12 Infrastruktur

  Affaldsspande, affaldsspande, hvor er I? Det spørgsmål stiller Svendborg Kommune ikke længere sig selv, efter kantpæle, vejbrønde, hegn, rabatter, græsplæner, planter, busskure - og affaldsspande - er blevet registreret med GPS. På sigt kommer det til at betyde større besparelser for vedligeholdelsen af veje og grønne områder.

Pressemeddelelser

 • Svendborg Kommune går i sort
  18.03.13

  Lørdag den 23. marts kl. 20.30 – 21.30 slukkes lyset i Svendborg bys gader og stræder. Sammen med andre kommuner, virksomheder og borgere verden over deltager Svendborg Kommune i Earth Hour kampagnen.

 • Ledere og tillidsfolk skal være bedre forhandlere
  12.02.13

  Skoleledere og lærernes tillidsrepræsentanter i Ærø og Svendborg Kommune skal på kursus sammen. Normalt sidder de på hver sin side af forhandlingsbordet. Men i et nyt samarbejde skal skolelederne og tillidsrepræsentanterne for lærerne i Ærø og Svendborg Kommune nu sidde på samme side. De skal lære at blive bedre forhandlere.

 • Verdenspremiere i Tåsinge Tennis Park
  21.08.12

  Det er intet mindre end en verdenspremiere som formanden for Danmarks Idræts Forbund Niels Nygaard slår den første tennisbold på fredag den 24. august kl.11.00 Det sker når der bydes velkommen til det 5.000 kvadratmeter store Tåsinge Tennis Park på Tåsinge ved Svendborg. Tennisparken er anlagt ved Tåsingehallen og ligger med en smuk udsigt til Svendborgsund.

 • Svendborg Kommune er Danmarks Friluftskommune 2012
  15.08.12

  Friluftsrådet har med en enstemmig jury udpeget Svendborg Kommune til årets friluftskommune for sine spændende og forskelligartede friluftsaktiviteter i de 'blå områder', dvs. hav, sø og å.

 • Arkitektkonkurrence: Svendborg, en by ved vandet
  06.06.12

  Forbindelsen mellem Svendborgs bymidte og havn skal genskabes. Derfor har Svendborg Kommune og Realdania udvalgt fem tværfaglige teams, der skal konkurrere på gode forslag til et byrumsforløb der fysisk mentalt og symbolsk kan forene by og havn. Projektkonkurrencen ’skydes i gang’ den 8. juni.

 • Politikere enige: Fælles fynsk front
  23.05.12

  Kursen er sat for en fælles fynsk fremtid. Det er den korte version af det nye fælleskommunale fynske projekt, Fynsprojektet. Et projekt som ni fynske kommuner – Middelfart deltager ikke – sammen med Region Syddanmark og Miljøministeriet står bag.

 • Byrumsforløb skal binde Svendborg bymidte og havn bedre sammen
  20.12.11

  Vejanlæg, banearealer og manglende forbindelse er barrierer, som i dag afskærer Svendborg bymidte fra byens havneområde og gør det svært at udnytte havnens rekreative muligheder.

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner