Aalborg Kommune

Aalborg Kommune

Boulevarden 13, 9000 Aalborg

Telefon: 99313131 Website: www.aalborgkommune.dk E-mail:

Aalborg Kommune

Artikler

 • Efter fremstød i Cannes: Stor interesse for at investere i Aalborg
  07.04.16 Infrastruktur

  Der er stor interesse for ejendomsinvesteringer i Aalborg – det fik Aalborg Kommune i den grad bekræftet på MIPIM-messen i Cannes, som netop er holdt.

 • Aalborg vil teste førerløse busser
  07.03.16 Infrastruktur

  Som det første projekt med førerløse køretøjer i Danmark undersøger Aalborg Kommune muligheden for at indsætte en førerløs bus på en del af Astrupstien i Aalborg Øst i 2018.

 • Data ta´selv-bord
  23.06.15 Velfærd

  Data skal ses som en råvare. Det offentlige har enorme mænger data, og der kan være gode ideer i at dele dem. Aalborg Kommune udgiver derfor datasæt til offentligheden og opfordrer forskere, erhvervsliv, iværksættere og privatpersoner til at tænke innovativt og udviklingsorienteret i brugen af de offentliggjorte data.

 • Forskning styrker dagplejen
  26.08.13 Velfærd

  Dagplejere er kærlige, rolige og tilbyder trygge rammer, som også udfordrer børnene. Det er det generelle billede, som ph.d. Ole Henrik Hansen, Aarhus Universitet, tegner i sin forskningsrapport ”Dagplejen i Danmark”.

 • Klart signal til unge om alkohol og rusmidler
  04.06.13 Velfærd

  Skoleåret er ved at være slut, og mange unge afslutter deres ungdomsuddannelse med fester og meget alkohol. Men når det nye skoleår starter, vil de unge møde ens regler og holdninger til rusmidler, uanset hvilken uddannelse, de starter på.

 • Tværgående sundhedsvæsen gavner borgeren
  11.02.13 Velfærd

  I Aalborg Kommune er den øgede satsning på ”Det nære sundhedsvæsen” nu en del af kommunens samlede sundhedsindsats. Visionen om et sundhedsvæsen tæt på borgeren bygger på Kommunernes Landsforenings (KL) tiltag for at mindske afstanden mellem borgeren og det offentlige.

 • Bæredygtige netværk styrker nordjysk erhvervsliv
  28.01.13 Bæredygtighed

  Nordjyske virksomheder tjener penge på at samarbejde om bæredygtige løsninger i Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark.

 • Ældre bliver mere digitale
  23.01.13 Velfærd

  Det er ikke kun de unge, som er med på noderne, når det gælder digital kommunikation med det offentlige. De ældre borgere i Aalborg Kommune vil også være med.

 • Innovative transportløsninger skal testes i Aalborg
  20.11.12 Infrastruktur

  Sammen med 20 andre byer i hele verden lancerer Aalborg Kommune en konkurrence, der skal være med til at løse forskellige bymæssige udfordringer. Aalborg Kommune har meldt sig som bypartner til LLGA | Citites Pilot for the Future programmet for at undersøge og implementere lovende løsninger for en mere bæredygtig fremtid.

 • Ældreråd bliver digitale ambassadører
  12.10.12 Velfærd

  NemID, digital post, selvbetjening og borger.dk. Det var blot nogle af de begreber, som Ældrerådet skulle kende til, før de kunne kalde sig digitale ambassadører.Det skete, da de deltog i et kursus afholdt af Aalborg Kommune og Ældre Sagen.

 • Hurtig tværfaglig indsats får unge ud af kriminaliteten
  21.03.12 Ledelse

  Projekt i Aalborg Øst vil gøre op med den traditionelle tilgang til udsatte unge ved at skabe et tværsektorielt proaktivt bindeled mellem systemet og de unge.

 • 10 nye testpiloter til elbiler
  21.02.12 Bæredygtighed

  I starten af marts udvælger elbil-operatøren ChoosEV og Aalborg Kommune nye testpiloter til testenelbil.dk projektet. Over 1200 Aalborgensere har allerede tilmeldt sig som testkørere, men flere kan nå at komme med i puljen, inden de næste testpiloter vælges. Projektet holder samtidig 1 års fødselsdag og er dermed halvvejs.

Navne

Cases

Pressemeddelelser

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner