Syddjurs Kommune

Syddjurs Kommune

Hovedgaden 77, 8410 Rønde

Telefon: 8753 5000 Website: www.syddjurs.dk E-mail:

Syddjurs Kommune

Artikler

Cases

 • Motionsvenner til den aktiverende indsats
  19.09.12

  Syddjurs Kommune indfører motionsvenner som frivilligt socialt arbejde til støtte for ældre i trænings øjemed. Det første kursus for 15 motionsvenner er netop afholdt i et samarbejde mellem Ældre Sagen, Røde Kors og Syddjurs Kommune.

Pressemeddelelser

 • Hjemmetræning for ældre gav flotte resultater i 2012
  18.03.13

  I 2012 gennemførte 284 borgere et hjemmetræningsforløb og over 50 % blev helt eller delvist selvhjulpne efter forløbet. Indsatsen i 2012 har nået den planlagte besparelse på over 5 mio. kr.

 • Syddjurs Kommunes tilbud til borgere med senhjerneskader er på et fagligt højt niveau
  30.10.12

  I anledning af den megen presseomtale af Carina sagen understreger Syddjurs Kommune, at deres tilbud til borgere med senhjerneskade kan måle sig med de bedste kommunale tilbud i landet.

 • stor tilfredshed med dagplejen og daginstitutionerne
  14.08.12

  Ny måling viser, at 89% af forældre til børn i daginstitutioner og 93% af forældre til børn i dagpleje er tilfredse i Syddjurs Kommune. Hermed har udvalget for familie og institutioner nået sit mål, som var at 80% af forældre til børn i dagtilbud var tilfredse eller meget tilfredse med tilbuddet.

 • Ny kulturaftale med Kulturministeriet på vej i Østjylland
  05.06.12

  Under overskriften GENTÆNK bliver Kultur på tværs, Kulturarv og kulturlandskaber i bevægelse og Skabende kunst, indsatsområderne i Kulturring Østjyllands kommende kulturaftale, der forventes underskrevet til september. Tilbage i 2009 blev der for første gang underskrevet en kulturaftale mellem Kulturministeriet og Kulturring Østjylland, som består af de seks kommuner Syddjurs, Norddjurs, Favrskov, Odder, Skanderborg og Samsø.

 • Brand i jobcenter var påsat
  16.03.12

  Politiet har netop konkluderet af branden natten til mandag den 12. marts i Syddjurs Kommunes administrationsbygning i Kolind var påsat. Bygningen rummede borgerservice, jobcenter, ydelseskontor og bibliotek, og nedbrændte totalt. Indbrudsalarmen i Kolind Administrationsbygning gik kl. 1.01 natten til den 12. marts. På grund af nogen teknisk problemer blev den ikke aktiveret hos alarmselskabet. Branden blev derefter meldt til brandvæsenet af forbipasserende borgere kl. 1.42 om natten.

 • Syddjurs Jobcenter og ydelseskontor genhuses på grund af brand
  12.03.12

  Syddjurs Kommunes administrationsbygning i Kolind nedbrændte i nat, og Syddjurs Jobcenter og Ydelseskontor genhuses foreløbigt i Ebeltoft Administrationsbygning. Der arbejdes på højtryk med at normalisere borgerbetjeningen på området.

 • Syddjurs afviser historie om snyd med sygedagpenge
  24.11.11

  Avisen.dk og Dansk Metal anklager i en konkret sag Syddjurs Kommune for snyd med sygedagpenge ved brug af anden aktør i sagsbehandlingen. Kommunen afviser beskyldningen og peger på at alle myndighedsafgørelser i sagen er truffet af jobcenteret.

 • SYDDJURS: Plejecenter skal drives i offentligt - privat partnerskab
  08.04.11

  Driften af plejeboligerne i plejecenter Søhusparken sættes i udbud som et offentligt – privat partnerskab. Det kommende servicepartnerskab skal sikre at den gode service udvikles og til en god pris.

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner