Rødovre Kommune

Rødovre Kommune

Rødovre Parkvej 150, 2610 Rødovre

Telefon: 3637 7000 Website: www.rk.dk E-mail:

Rødovre Kommune

Artikler

Navne

Cases

Pressemeddelelser

 • 11 hovedstadskommuner: Sådan bliver vi mere attraktive sammen med København
  03.12.18 Infrastruktur

  Borgmestrene fra 11 kommuner omkring København har lanceret et fælles udspil for, hvordan det kan blive mere attraktivt at investere, arbejde og bo i Danmarks hovedstad i fremtiden.

 • Øget indsats mod social dumping
  25.02.15 Politik

  Rødovre Kommune har indgået samarbejdsaftale med LO Hovedstaden om indsatsen mod social dumping.

 • Ni kommuner skaber Danmarks største beredskab
  22.01.15 Politik

  I forlængelse af regeringens og KL’s aftale om en strukturreform på beredskabsområdet har borgmestrene i Rødovre, Albertslund, Brøndby, Dragør, Glostrup, Hvidovre, Tårnby, Frederiksberg og København aftalt at anbefale et nyt, fælles beredskab. Et fælles beredskab vil dække godt 900.000 borgere og blive landets største. Det fælles beredskab skal være på plads 1. januar 2016.

 • Nej til øget landsudligning
  19.12.14 Politik

  Det er ikke rigtigt, at den nuværende udligningsordning betyder, at hovedstadskommunerne kan opretholde et betydeligt højere serviceniveau end resten af landet. Påstanden om, at udligningen favoriserer hovedstadsområdet, kommer fra otte jyske kommuner, der har sat gang i en kampagne for at øge landsudligningen. Økonomi- og Indenrigsministeriets egne nøgletal for serviceniveau viser derimod, at kommunerne i hovedstadsområdet stort set har samme serviceniveau, som resten af landets kommuner.

 • Velbalanceret aftale om tilbagekøbsrettigheder
  17.12.14 Velfærd

  Rødovre Kommune har sammen med ni andre kommuner indgået en aftale med brancheorganisationen BL – Danske Almene Boliger. Kommunerne giver afkald på deres ret til at købe almene boligafdelingers grunde tilbage for den oprindelige salgssum. Boligafdelingerne har fået et stort afslag på 80 procent og undgår dermed de enorme huslejestigninger, som der ellers var udsigt til. Rødovre Kommune får ca. 63 mio.kr. ud af aftalen.

 • Sådan bliver fremtidens folkeskole i Rødovre
  13.06.14 Velfærd

  Der tegner sig nu et billede af, hvordan fremtidens folkeskole kommer til at se ud i Rødovre, når den nye folkeskolereform træder i kraft i august 2014. Børn og forældre kan bl.a. se frem til mere undervisning, meget mere motion og en kulturel dannelsesrejse, hvor alle børn kommer til at arbejde indgående med kunst og kultur.

 • Stort overskud i Rødovre Kommune
  28.05.14 Ledelse

  Rødovre Kommune gik ud af 2013 med et mindreforbrug på 49,5 mio.kr. Det skyldes først og fremmest, at hele organisationen har holdt igen for at undgå økonomiske sanktioner fra staten. Mindreforbruget er ikke gået ud over serviceniveauet, der er blevet fastholdt.

 • Intelligente grønne investeringer
  06.05.14 Bæredygtighed

  Rødovre Kommune investerer 7,5 mio.kr. i de kommunale bygninger og sparer fremover hvert år over 800.000 kr. på el- og varmeregningen.

 • Ungt talent hædres med musikpris og 50.000 kr.
  24.12.12

  Det er en farverig, ung kvinde, der løber med Rødovre Musikpris 2013. Vinderen bliver den 29-årige sangerinde Ida Kudo Høffding, som får overrakt musikprisen på 50.000 kr. ved den traditionsrige nytårskoncert i kulturhuset Viften i Rødovre d. 6. januar, hvor Ida Kudo også optræder med et par af sine numre.

 • Rødovre Kommune politianmelder Coop for hærværk
  27.07.12

  Irma A/S solgte i 1996 kaffetårnet til Rødovre Kommune. Men i går rykkede Coop uanmeldt ind med kraner på den kommunale ejendom og rev de kæmpestore bogstaver, der danner ordet "Irma", ned. Rødovre Kommune har politianmeldt hærværket.

 • Rødovre sparer 21 millioner på nyt IT-system
  22.01.12

  Rødovre Kommune sparer mere end 21 mio.kr. over de næste seks år ved at  skifte til et nyt IT-system.

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner

 • Rasmus Lynghøj Christensen