Helsingør Kommune

Helsingør Kommune

Stengade 59, 3000 Helsingør

Telefon: 4928 2828 Website: www.helsingorkommune.dk E-mail:

Helsingør Kommune

Artikler

Navne

Cases

 • Historien om et af landets mest brugte biblioteker
  04.12.14 Velfærd

  Helsingør Kommunes Biblioteker er et af Danmarks allermest benyttede biblioteker. Både i forhold til besøg pr. indbygger, antal brugere og besøg på hjemmesiden.

 • KOL, diabetes eller hjertesyg: Ny fleksibel rehabiliteringsmodel nedsætter ventetiden
  18.09.14 Velfærd

  Den første januar 2014 udvidede Helsingør Kommune sin rehabiliteringsmodel for borgere med KOL og type 2 diabetes, så borgere med hjertesygdomme nu også kan være med på holdene. Samtidig overgik kommunen til en ny og mere fleksibel model. I juni blev modellen midtvejsevaluereret, og resultaterne fra både borgere og personale er positive. Som en ekstra fjer i hatten er ventetiden nedbragt.

 • Unge mødes med lokalpolitikere til debat om ungdomsliv
  27.03.14 Velfærd

  Det er emner som transport, ungdomsboliger og studenterhus, der er på dagsordenen, når en ny runde UNGE STEMMER løber af stablen i Helsingør Kommunes byrådssal den 3. april kl. 19-21.

 • Opskriften på en velfungerende offentlig park
  16.11.12

  I løbet af det første leveår har Multiparken i Helsingør ikke bare udviklet sig til et naturligt samlingspunkt for både beboere og besøgende fra nær og fjern. Den 10.000 kvadratmeter store aktivitetspark er kommet til at fungere som et mønstereksempel på, hvordan en offentlig, kommunal park kan tiltrække unge mennesker i en fredelig ramme.

Pressemeddelelser

 • Helsingør bygger nyt stadion
  07.02.17 Infrastruktur

  ”Det gamle stadion er udtjent og derfor har et stort flertal i byrådet besluttet sig for et nyt stadion på Gl. Hellebækvej, hvor det var vigtigt for os og en stor ambition, at der også bliver taget hensyn til andre idrætsgrene og områdets karakter," siger borgmester Benedikte Kiær.

 • Kongernes Nordsjælland: Nationalparken vokser sig større
  26.01.17 Infrastruktur

  Antallet af lodsejere, der gerne vil være med i den kommende Nationalpark Kongernes Nordsjælland, er vokset markant i de seneste par måneder. 200 lodsejere er blevet til 300, og for de interesserede, er sidste chance for at melde sig den 30. januar.

 • Unge kan genvinde lysten til at lære
  29.05.15 Velfærd

  Helsingør Kommune arrangerer for første gang Learning & Adventure Camp (LAC) for unge i de kommende 7. og 8. klasser

 • HH-Erhvervskonference tog første skridt mod mere samarbejde over Sundet
  28.05.15 Ledelse

  Der er brug for fælles netværk, hvor virksomheder i samme brancher kan mødes og løse konkrete udfordringer og udveksle nye ideer og initiativer. Det var et af svarene, der kom frem på HH-erhvervskonferencen, der tog udgangspunkt i, hvordan virksomheder i den nordlige Øresundsregion kan blive bedre til at skabe vækst gennem samarbejde.

 • Hornbæk strand skal lægge sand til World Cup i Beach Polo
  02.03.15 Infrastruktur

  I slutningen af juli vil strandløver, badenymfer og havnefesten få en helt speciel oplevelse på Hornbæk strand. Fra d. 23.-25. juli 2015 vil professionelle polohold fra hele verden dyste om det eftertragtede World Cup trofæ. Internationale hovedsponsorer sørger for, at World Cup stævnet i Beach Polo bliver gratis for tilskuere, og kan være med til at sætte Hornbæk på verdenskortet.

 • Stor it-opdatering på skolerne skaber grundlaget for fremtidens digitale læringsmiljø
  03.11.14 Velfærd

  De seneste tre år har folkeskolerne i Helsingør Kommune profiteret af de massive it-pædagogiske investeringer, som skolevæsenet foretog i 2010-2011. Trådløst internet, interaktive tavler og netbooks har i kombination med efteruddannelse af lærere og pædagoger skabt grundlaget for en gennemgribende digital udvikling af skolerne. I dag er it-understøttelse af undervisningen en helt naturlig del af elevernes dagligdag.

 • Et aktivt ældreliv er for alle
  26.09.14 Velfærd

  Helsingør Kommune går nu ind i kampen mod ensomhed blandt ældre sammen med 35 andre kommuner i hele landet. Den 2. oktober kickstarter projektet i Helsingør kommune med en temadag for frivillige og andre borgere, der gerne vil gøre en forskel for dem, der har brug for et kærligt skub ud af ensomheden.

 • En tidlig indsats øger mulighederne for at blive stoffri
  15.09.14 Politik

  Det betaler sig at gøre en tidlig indsats over for unge mennesker, der bruger rusmidler. En netop udgivet årsrapport fra Helsingung ved Helsingør Rusmiddelcenter viser, at næsten 60% procent af de unge, der bliver udskrevet fra en behandling hos Helsingung, er stoffri eller har reduceret deres forbrug, når de bliver udskrevet

 • Borgmestre: Stop råstofindvinding i Øresund
  22.08.14 Bæredygtighed

  Råstofindvindingen i Øresund har konsekvenser for Sundets fiskebestand og fauna. Politikere, forskere og erhvervsfiskere råber nu vagt i gevær og opfordrer ministeren til at få det stoppet.

 • Vi arbejder for et sundhedshus på Helsingør Hospital
  07.08.14 Infrastruktur

  Der har været meget debat om, hvorvidt det tidligere hospital i Helsingør kan anvendes til visitationscenter for Udlændingestyrelsen efter den 1. januar 2015. Det er i denne sammenhæng vigtigt at huske, at Helsingør Kommune og Region Hovedstaden har fælles interesser med bygningen fra denne dato, understreger borgmester Benedikte Kiær og Regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen.

 • App holder øje med dit hashforbrug
  04.03.14 Velfærd

  Helsingør Rusmiddelcenter har udviklet Danmarks første gratis mobilapplikation, der skal hjælpe unge mennesker med at få et overblik over deres forbrug af hash. APP’en er tænkt som en øjenåbner for de unge og som en genvej til at søge professionel hjælp, hvis de har behov for det.

 • Tilslutning til filmfond giver bonus for Helsingør
  29.08.13 Velfærd

  Helsingør Kommune har tilsluttet sig en filmfond, som skal sætte hovedstadsområdet på det internationale filmkort – og det har allerede kastet omsætning af sig

 • Markant fald i Helsingør Kommunes CO2-udledning
  15.08.13 Bæredygtighed

  Det går rigtig godt med at reducere CO2-udledningen fra Helsingør Kommunes virksomhed. Den totale udledning er nu reduceret med 21 pct. i forhold til 2007.

 • Lærere skal på kursus i meningsfuldt design
  02.08.13 Velfærd

  25 lærer fra Helsingørs skoler skal på en tre dages workshop designe løsninger på globale udfordringer - og give viden og engagement videre til eleverne.

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner