Køge Kommune

Køge Kommune

Torvet 1, 4600 Køge

Telefon: 5667 6767 Website: www.koege.dk E-mail:

Køge Kommune

Artikler

 • Tekniske chefer mødes om klimaudfordringer i Køge
  22.10.15 Bæredygtighed

  Tekniske chefer fra alle landets kommuner samles i dag i Køge for at finde løsninger på fælles klimaudfordringer. Dét er ikke tilfældigt, at netop Køge er vært.

 • Kommuner vil selv bestemme over drikkevandet
  04.03.14 Infrastruktur

  Fire kommuner protesterer mod ny plan, som lader Naturstyrelsen afgøre hvor meget drikkevand, hovedstadskommunerne må hente hos dem. Vi overvejer at gå rettens vej for at sikre det kommunale beslutningsrum, siger Køges borgmester, Flemming Christensen, på vegne af de fire kommuner.

Navne

Cases

Pressemeddelelser

 • Kommune og erhvervsliv går sammen om udviklingsfond
  14.12.16 Infrastruktur

  Ny erhvervsfond skal styrke turisme og erhvervsudvikling i Køgeområdet. Det nye offentligt-private partnerskab skal sikre den fortsatte udvikling af Køge Kommune som regionens vækstmotor. Se modellen for samarbejdet her.

 • Køge Kommune betaler for ledsagelse på ferien
  09.02.16 Velfærd

  Køge Kommune tilbagebetaler nu de udgifter, som beboerne på Kommunes botilbud til borgere med handicaps har haft til ledsagelse på ferierejser i 2011 til 2013, efter at Social- og Indenrigsministeriet har truffet afgørelsen i sagen.

 • Køge vil integrere ’usynlige’ kvinder bedre
  13.01.15 Velfærd

  Køge Kommune skruer nu op for sin indsats for den gruppe af kvinder med udenlandsk baggrund, der forsørges af deres ægtefælle. Kvinderne skal integreres bedre, og det vil kommunen gøre med nogle særlige forløb, der på den lange bane hjælper dem i arbejde.

 • Ny klinik hjælper med inkontinens
  19.11.14 Velfærd

  Med penge fra ældremilliarden åbner Køge Kommune kontinensklinik for borgere, der har svært ved at holde på urin eller afføring. Her kan de få råd og vejledning, fx i at træne bækkenbund. Syv ud af ti kan hjælpes.

 • Frivillige i Køge Kommune bryder ensomheden blandt ældre medborgere i samarbejde med Køge Kommune.
  06.11.14 Velfærd

  Ufrivillig ensomhed er udbredt blandt ældre mennesker. Det vil flere frivillige foreninger i Køge Kommune lave om på. Flere initiativer bliver derfor iværksat for at mindske følelsen af at føle sig alene. Blandt andet vil en spørgeundersøgelse via telefon blive gennemført i løbet af november og december måned, i samarbejde med Megafon.

 • Det skal du vide om Digital Post
  03.11.14 Velfærd

  Lørdag den 1. november blev det obligatorisk for alle, der er fyldt 15 år, og som kan, at modtage post fra det offentlige digitalt, men det er fortsat muligt at blive fritaget for Digital Post.

 • Borgerundersøgelse: De store projekter er et plus for Køge Kommune
  24.09.14 Infrastruktur

  Langt de fleste, der bor i Køge Kommune, er glade for de mange store udviklingsprojekter, der er i gang i området. De bringer værdi og arbejdspladser til kommunen – og gør det mere attraktivt at bo her.

 • Køge rykker fortsat som erhvervsvenlig kommune
  03.09.14 Infrastruktur

  For fjerde år i træk er Køge Kommune gået frem i DI’s store erhvervsklimaundersøgelse, og ligger nu på en 18. plads ud af 96 kommuner. ”Det er et fint resultat, men vi går selvfølgelig målrettet efter at gøre det endnu bedre”, lyder det fra borgmester Flemming Christensen.

 • Mød Køges skoletandlæger på Facebook
  14.08.14 Velfærd

  Nu er Køge Kommunes tandpleje kommet på Facebook og giver gode råd om tandsundhed på www.facebook.com/EnTandBedre

 • Inklusion i Køges skoler virker – og pengene følger med
  13.05.14 Velfærd

  Skolerne er nu så gode til at inkludere elever, at Køge Kommunens specialtilbud sparer penge. Nu lægges flere penge ud skolerne.

 • Køge Kommune skruer op for europæisk samarbejde
  08.04.14 Ledelse

  Kommunal udvikling er ikke afgrænset af hverken kommune- eller landegrænse, tværtimod. Køge Kommune udveksler erfaringer med europæiske kommuner til stor fordel for begge parter. Det er muligt, fordi EU giver økonomisk støtte.

 • Køge aflyser sparekatalog i år
  15.03.13

  Prognoserne for næste års budget tegner så godt, at Køge Kommune formentlig kan bevare samme serviceniveau til borgerne som i år – og undgå nye besparelser. Økonomiudvalgets flertal anbefaler derfor at droppe den årlige oversigt med spareforslag.

 • Færre sygedage giver bedre service
  19.10.12

  Sygefraværet på børne- og ungeområdet i Køge Kommune er faldet med næsten 30 pct. siden 2009. Det kan mærkes – både for medarbejderne på den enkelte arbejdsplads og for borgerne, der får bedre kvalitet i skoler og dagtilbud.

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Kontaktpersoner